Tentang Kami

Shenzhen Sinotec Electronic Int'L Limited mangrupakeun perusahaan teknologi tinggi specializing dina panalungtikan, produksi, jeung diobral produk digital. Husus dina Panalungtikan & USB produksi flash drive, kartu SD tur patali & périferal produk.
Filsafat bisnis urang:
produk kualitas High, pangiriman tinggi-waktos, rojongan teknis profésional & kuat, layanan rentang pinuh. Simkuring salawasna bunuh muka diri pikeun "jualan na jasa kana hiji", nurutkeun pangabutuh customer, tungtutan pasar, bakal neruskeun muka produk anyar & inovatif, jeung loba nasabah betah tur mancanagara pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star